Scenario trainingen

16-01-2021

Scenario trainingen zijn een benadering van de praktijk door te trainen in situaties, onder alle weersomstandigheden, kleine- en grote oppervlaktes en met gewone kleding aan met veel verzet en weerstand en zware contacttrainingen. De praktijk kan bikkelhard zijn en dodelijk, een goede voorbereiding is nodig buiten de steriele dojo om en met de nodige tegenstanders van formaat...

Paintball centrum OudWoude

Regelmatig hielden wij reality trainingen in een oud Paintball centrum te Oudwoude in Friesland, waar het donker, koud en nat was en diverse scenario's konden worden getraind in een straatgerichte situatie. Dus ga eens uit die Dojo en naar buiten en zoek barre omstandigheden op in het staand en grond gevecht. Je komt er al snel achter dat alles anders werkt dan wanneer je in je prachtige outfit in de dojo staat. Een winterjas, strakke spijkerbroek, zware schoenen aan en alles werkt net even anders... Leuk dit te ervaren maar nodig om eens kennis te maken met het echte gevecht.

VIP protection

Ooit onder Defendokai Nedeerland een VIP protection training gevolgd, body guard training en erg interessant wat er hier allemaal bij komt kijken. Met 3-4 guards een VIP bescherming en begeleiden naar auto/zaal en mensen op afstand houden. Kan dit aan iedereen aanbevelen om een keer te volgen.