Acryl gieten

02-01-2021

Nog niet zolang geleden begonnen met het acryl gieten omdat ik achtergronden ook weer kan gebruiken om mijn airbrushwerk op te spuiten. Vooral Popart maar ook portretten op lichte achtergrond, maar ook eerst acryl gieten in de hoeken voor een mooi effect en in het midden de airbrush. Creativiteit ontwikkelt zichzelf als je bezig bent.

Prachtige combinaties zijn er altijd mogelijk.

Tijdens airbrushen gebruik je meer dan ook alleen de airbrush. Ik doe veel Freehand werk, maar heb ook vele vormen, sjabloontjes, linialen, markers, potloden, speciale kleurpotloden, gummaterialen, verschillende ondergronden, inkten, poeders, schuurmiddelen, verdunners, cleaners en noem zo maar op in huis. Alles kun je met- en bij elkaar gebruiken.

De ene airbrusher doet 2 maanden over een opdracht en spuit bijna alles met de airbrush, maar ook top-airbrushers doen de haren met de airbrush, maar ook door gebruik van potloden, haren gommen of wegkrassen in de kleurachtergrond en gebruiken, veren, eigen gemaakte borsteltjes om haren of lijnen te creeren. Ontzettend veel mogelijk.

Ooit de vraag gehad, kun je ook tekenen en schilderen. Juist door dit tekenen en schilderen ( zie mijn profiel-achtergrond op de startpagina ), ben ik in contact gekomen met de airbrush technieken.

Heb ook vele penselen in huis voor het gedetailleerde werk en zelfs Pin-striping sets die ze gebruiken bij het spuiten en bewerken van auto's en motoren.

Ook hier weer geen nee te koop.