Besteksieraden...

30-01-2021

Hierboven sieraden van bestek door mij gemaakt, al weer enkele jaren geleden. Ook een prachtige hobby, maar waarvoor je wel een kleine investering moet gaan doen. Er is echter veel materiaal tweedehands te koop. Oude silver plated (verzilverde) bestekdelen vanaf 1900 zijn overal nog wel te verkrijgen, mits alle markten en beurzen na de Corona-periode weer toegankelijk zijn, maar gaat gebeuren natuurlijk.


Hier snel meer over besteksieraden, waar ik 3 jaar mee bezig ben geweest toen mijn dochters in de Fashion zaten. Inmiddels dit overgedaan aan een collega edelsmid. Soms moet je keuzes maken, maar een fantastische hobby en zal er hier veel over vertellen.
Je zou er eventueel als zzp-er ook nog een leuke bijverdienste aan kunnen overhouden, dan ffuh goed aanpakken natuurlijk. Er is vraag naar Unieke materialen en als iets Unieks is en handgemaakt en geen eenheidsworst, dan zijn het de besteksieraden. Ringen, armbanden, hangers, oorbellen etc., allen gemaakt van antieke vorken, messen, kinderbestek in zilver of verzilverd.

Verdiep je er maar eens in... ( snel meer hierover de site is nog in aanbouw, maar wekelijks aangevuld ).