EvenementenGROOTSTE VERZAMELAARSJAARBEURS UTRECHT november 2021

KLIK HIER...   Prachtige beurs en de moeite waard deze eens te bezoeken. Alles op het gebied van Curiosa, antiek, verzamelaarsmateriaal en unieke stukken vanover de gehele wereld. Als je iets zoekt, dan kun je het hier vinden. Tevens grote platen - en Cd beurs.

VerzamelJaarbeurs : 9 + 10 april 2022

Wandelschoenen aan en.... GAAN !!!

Op 9 en 10 april 2022 wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste Verzamelbeurs van Europa. Tweemaal per jaar is de VerzamelJaarbeurs dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van vintage, curiosa, antiek en/of tweedehands spullen. Verdeeld over meerdere hallen bieden de deelnemers honderdduizenden verrassende verzamelvoorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp.

Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen, platen/cd's en design woon - en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig.De Verzamelaars Jaarbeurs is ook de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

Voor wie graag snuffelt in vintage, antiek en curiosa zaken, verzamelt, unieke items zoekt, of gewoon een gezellig dagje uit wil, is deze Najaarseditie Verzamelaars Jaarbeurs een waar paradijs.

Wij adviseren u om de tickets in de voorverkoop aan te schaffen; dan heeft u meer tijd om al te kramen af te struinen... op naar de Jaarbeurs!


5-daagse Bonsaicursus in Someren


Hier binnenkort alles over hobby-beurzen, markten, evenementen, workshops, cursussen en meer...
 

Epoxy workshop

07-02-2021

Epoxy workshop

Net afgerond gister 3 april, een privé cursus Epoxy in Amersfoort ol.v. Antoynette Anema (Site)

Gister 13 maart 2021, de 1e cursusdag Bonsai gevolgd in Someren bij Bonsaihobby.nl Een zeer geslaagde en informatieve cursusdag en weer contacten gelegd met ook geinteresseerden, Japanse tuinbezitters en Bonsai-liefhebbers. Klik op de foto en je komt alles te weten over workshops, cursussen en meer. Op naar het vervolg 27 maart a.s.